We completely transformed an apartment within a building consisting of four residential units, located beneath the picturesque lighthouse of Punta Penna, in an area characterized by public housing.

This decision was a true gamble, motivated by the goal of drawing attention to a wonderful place that had long been neglected and underrated.

The success of this project was made possible thanks to the exceptional dedication and skill of all the artisans and technicians involved.

alba-punta-penna7
alba-punta-penna4

Thanks to their impeccable work, the house was transformed into a cozy and comfortable space, specifically designed to welcome travelers with care and attention. Every detail was meticulously crafted, making the environment rich in features that contribute to creating a hospitable and pleasant experience for anyone who crosses the threshold

Additionally, during the renovation process, we paid particular attention to respecting the surrounding environment. We adopted sustainable practices and materials, ensuring that the house was not only welcoming but also eco-friendly. This commitment to sustainability reflects our desire to contribute to preserving the natural beauty that surrounds us.

Our house is the result of meticulous and passionate work, aimed at offering an unforgettable experience to travelers who choose to stay with us. We are proud of the result achieved and we want to share with our guests the beauty and comfort of this place, which represents much more to us than just a simple dwelling.

alba-punta-penna9

Services

Gallery

Scroll through the photos to see the interior of the apartment.

BEFORE WE TELL YOU THE COST,
WE WANT TO EXPLAIN WHAT WE OFFER

Discover the experiences
you can live

Contact
us

We’re always here to help you.

Where We Are

Via Madonna della Penna 61,
66054 Vasto (CH), Italy

© Copyright 2024 PuntaPenna - All Rights Reserved